888 Poker $8 No Deposit Bonus – Freeroll versenyek

A 888 Poker 8 $-os befizetés nélküli bónuszt kínál az új játékosoknak, akik a promócióra mutató linkünk segítségével regisztrálnak. A bónuszokat ingyenes versenybelépők formájában kapod.

8 $ No Deposit bónusz póker

Ezzel a bónusszal ingyenes pókertorna belépőket kapsz. Összesen 44 kupon kerül kiosztásra. A bónusz összértéke 8 $. 40 jegyet kapsz 0,1 $-os nevezési díjjal és 4 db belépőt 1 $-os nevezési díjjal. A regisztrációhoz a 888Poker promóciós hivatkozását kell használni. A regisztrációt követően igazolnod kell az e-mail címedet.

888 poker no deposit bonus promo code (88$ Free)

Amint ez megtörtént, azonnal megkapod az első adag tikettet. A szelvények második részét 3 nap múlva, az utolsó adagot pedig 7 nap múlva kapod meg. Mivel a freeroll jegyek néhány nap múlva lejárnak, ajánlott minél hamarabb elkezdeni a játékot.

Ezekkel az ingyenes szelvényekkel valódi pénzt nyerhetsz. Tényleges pénzről van szó, és nincs fogadási követelmény. A 0,1 dolláros nevezési díjú freeroll akár 100 dollárig terjedő nyeremény. Ugyanakkor az 1 dolláros nevezési díjú tornákon több száz dollárt is nyerhetsz. Mindezt figyelembe véve a befizetés nélküli bónusz meglehetősen bőkezű.

A 888 Poker aktuális promóciói 2023-ban

 • $88 – befizetés nélküli bónusz
 • $10 – Instant bónusz
 • 100% akár $400 + 10 tornajegy – Üdvözlő bónusz
 • Nyerj akár 100% készpénz-visszatérítést – Napi Cashback Pörgetés
 • Szerezz $15 – Hívd meg barátaidat
 • Napi freerollok – 888poker Club
 • Kaparós sorsjegyek – 888poker Club
 • 3X 1 millió dolláros nyereményjáték – Millions Superstorm

Regisztrálj az első befizetési bónusszal

Amennyiben az ingyenes pókerversenyjegyek fogytán vannak, a 888 póker üdvözlő bónuszával a játékban tarthatod magad! Az üdvözlő ajánlat az első befizetésedhez egy 100%-os bónusz a „Welcome100” promóciós kóddal. Ahhoz, hogy ez a kód működjön, legalább 10$-os befizetést kell tenned. Mindössze annyit kell csinálnod, hogy beírod a promóciós kódot, amikor befizetsz.

Hogyan igényelheted a 888 Poker befizetés nélküli bónuszodat

 1. Promóciós link

Menj a 888 Poker akciós oldalára a promóciós link segítségével. Itt többet olvashatsz a bónusz részleteiről. A regisztrációs folyamat elindításához kattints a ” Kezdjük el” gombra.

 1. Regisztráció

Adj meg egy működő e-mail címet, egy felhasználónevet és egy jelszót. Válaszd ki a számlád alapértelmezett pénznemét. Fogadd el a felhasználási feltételeket. A személyes adatokat is kérni fogják.

 1. Visszaigazoló e-mail

Egy e-mailt kapsz, amely visszaigazolja a regisztrációdat. Erősítsd meg e-mail címedet az e-mailben található „Claim My Bonus” gomb megnyomásával.

 1. Megszerezett bónusz
  Navigálj a „My Tournament Tickets” menüpontra, és kattints rá. Látnod kell az első adag jegyet, amelyet megkaptál. A többi jegy automatikusan megérkezik hozzád a következő napokban. Sok szerencsét!
888 poker app

Letöltése PC-re és Mac-re

A 888 Poker letöltése Macre és PC-re működik a legutóbbi évtizedben gyártott számítógépek többségén, és gyorsan letölthető és telepíthető.

Ez a szoftver nem tartalmaz malware-t, és teljesen biztonságos a számítógép használata szempontjából. A Windows PC és Mac letöltések teljes körűen funkcionálnak, amivel a legjobb módon játszhatsz többasztalos pókert.

Ugyanarról a letöltésről valódi pénzes és játékpénzes meccseket is játszhatsz. Sőt, valódi pénzes befizetés nélküli bónuszt is kaphatsz.

Mobil app Androidra és iPhone-ra

888 Poker mobilalkalmazások Androidra és iPhone-ra – kevesebb mint két perc alatt letölthető a weboldalukról.

Az iPhone 4 óta gyártott összes iPhone kompatibilis a mobilalkalmazással, ha az iPhone alkalmazás nem működik, próbáld ki a letöltés nélküli alkalmazást, amely minden eszközön működik, csak internetkapcsolat kell hozzá.

Ugyanez igaz az Android alkalmazásra is, amely különösen nagyszerű felhasználói felülettel rendelkezik a mobiltelefonon történő pókerezéshez.

888 Poker – Azonnali játék

Bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön lehet instant pókerezni valódi pénzért vagy ingyen. Ide tartoznak a Chromebookok, a Linux PC-k és minden olyan számítógép, amelyre nem akarod letölteni a szoftvert, például a munkahelyi számítógépedre.