Videó póker játékok ingyen- Póker gépek magyarul

Az ingyenes videó póker és a valódi pénzért játszható póker gépek a legnépszerűbb online nyerőgépek közé tartozik. Oldalunkon a videópóker játékok gazdag választékát találod, amelyeket azonnal elkezdhetsz játszani – nincs szükség letöltésre vagy regisztrációra.

Ha valódi pénzes pókert szeretnél játszani, szakértői útmutatónkban a legjobb ingyen poker pénz kaszinóoldalakat is bemutatjuk. Útmutatónkban azt is megtudhatod, hogyan játszhatsz videó póker játékokat , a póker lapok leosztási sorrendjét, a legjobb tippeket a nyeréshez és még sok más dolgot.

Készen állsz a játékra? Nézd meg ingyenes videópóker játékainkat, és válassz:

  • Fruit Poker Classic
    Fruit Poker Classic
  • Joker Poker
    Joker Poker
  • American Poker 2
    American Poker 2

Hogyan játssz ingyenes videó pókert

A videó pókert, ha egyszer elsajátítottad, az egyik legegyszerűbb és legélvezetesebb játék, amit akár online, akár egy földi kaszinóban játszhatsz. Az online 52 lapos paklit használ, és a videópóker játékok minden változata a klasszikus Texas hold ’em 5 lapos sorsolási rendszerén alapul. Ahhoz, hogy ingyenesen játszhass pókeres nyerőgépet, néhány gyors és egyszerű lépést kell követned:


Válassza ki a videópóker játékot
Több száz online pókerjáték létezik. Akár a klasszikus, online pókerjátékokat, akár a modernebb, bónusz funkciókkal ellátott játékokat kedveled, biztosan találsz valamit, ami megfelel az ízlésednek. Néhány fontos dolog, amit szem előtt kell tartanod, amikor valódi pénzért játszol online: mindig ellenőrizd a játék RTP-jét és a nyereménytáblát.

Joker PokerDzsóker kártyás póker

Talán nem meglepő, hogy ez a fajta ingyenes póker nyerőgép játék egy további Joker kártyát használ. Azért fogsz örülni, hogy a dzsóker ebben a variációban is megjelenik, mert jokerként bármely más lapot helyettesíthet, valamint bizonyos nyerő lapok esetében megnövelheti a nyereményt.


Állítsa be a tétet
A játék indításához a játékosoknak ki kell választaniuk, hogy hány kreditet szeretnének megjátszani minden egyes pörgetésnél. A tipikus tét egytől öt kreditig, azaz „érméig” terjed. A nyeremények aszerint alakulnak, hogy mennyiért játszol. A játékképernyőn a „Tét/tét” gomb melletti nyilakra kattintva/tapintva növelheti vagy csökkentheti a tétet.


Kártyák osztása
Miután beállította a tétjét, kattintson/tapintson az „Osztás” gombra, és a video póker gép automatikusan osztani fog.


Válassza ki, hogy mely kártyákat szeretné megtartani
Miután a póker gép kiosztotta a lapjaidat, itt az ideje eldönteni, hogy mely lapokat szeretnéd megtartani („HOLD”), és melyeket szeretnéd eldobni. Kattintson/koppintson a megtartani kívánt kártyákra, majd a „Deal/Draw” (Osztás/Húzás) feliratú gombra. Ezáltal a játék véletlenszerűen kicseréli az eldobott kártyáidat.


Ismerje a kezét
Azt, hogy nyersz vagy veszítesz, valamint azt, hogy mennyit nyerhetsz, a kihúzott lap értéke határozza meg. A videó póker játékokban ez két tényezőn alapul: a kéz értékén magán a pókerhierarchián, valamint a kéz értékén az Ön által játszott játék nyereménytábláján.


A videó póker leosztások rangsora

video poker kezek - Kártyakombináció erősségi sorrend

Minden kifizetés az ötlapos pókerkezeken alapul, amelyek a következőképpen rangsorolhatók:

Royal flush: Ász-király-dáma-dáma-bubi-10 mind ugyanabból a színből ( szív, treff, pikk vagy káró).

Straight flush: Öt egymást követő lap ugyanabból a színből; például 2-3-4-5-6, mind treff.

Négy egyforma: Négy azonos értékű lap; például kőr ász, pikk ász, treff ász, káró ász.

Full house: Három kártya egy értékből, két kártya egy másik értékből; például: káró 3, kőr 3, pikk 3, kőr 6, pikk 6.

Flush: Öt lap ugyanabból a színből; például ász, 10, 7, 4, 3, mind káró.

Sor: Öt egymást követő, vegyes színű lap; például: káró 2, kőr 3, káró 4, treff 5, pikk 6.

Három egyforma: Három azonos rangú lap; például 6 kőr, 6 treff, 6 káró.

Két pár: Két lap egy rangú, két lap egy másik rangú; például pikk ász, kőr ász, treff 7, káró 7.

Bubi vagy jobb pár: Két bubi, dáma, király vagy ász.

Most, hogy már tudod, hogyan kell nyerni, nézzük meg az eszközt, amin játszani fogsz. Lépjen tovább a következő részhez, hogy megismerje a videopóker gép anatómiáját.