Rulett játékok

Az online rulett játék rengeteg lehetőséget kínál a hagyományos kaszinókhoz képest. Szerencsére az ingyenesen játszható rulettjátékok szinte teljesen megegyeznek a valódi pénzért játszható modellekkel. Válogass az online elérhető legjobb ingyenes rulettjátékok közül. Gyakorold a ruletten való tudásodat az ingyenes játékokkal, amelyek tökéletes lehetőséget nyújtanak arra, hogy megismerkedj a játékmenettel és a fogadásokkal, mielőtt valódi pénzért játszanál.

 • Amerikai Rulett
  Amerikai Rulett
 • Európai Rulett
  Európai Rulett
 • Francia Rulett
  Francia Rulett
 • Live Dealer Rulett
  Live Dealer Rulett

Az ingyenes rulett játékok típusai

Szeretnéd felfedezni a rulett különböző változatait? Az alábbi kategóriáinkban böngészve igazi játékélményt szerezhetsz.

Amerikai rulett
Játssz ingyenes amerikai rulettet online a legjobbnak ítélt játékainkkal. Az amerikai rulett a legnépszerűbb rulett típus, amelyet játszhatsz, és a keréken a híres 00 szerepel.

Európai rulett
Az ingyenes európai rulett játékokból összeállított top választékunkban csak egy 0-val pörgetheted a kereket, és az összes rulettváltozat közül a legjobb házelőnnyel.

Francia rulett
A francia rulett a rulett játékváltozatok rejtett gyöngyszeme. Az európai ruletthez hasonlóan a francia változatban is csak egy 0 van, de emellett két mellékfogadási lehetőséggel (La Partage és En Prison) is rendelkezik, amelyek még izgalmasabbá tehetik a játékot.

Mini rulett
A mini rulett egy gyors és izgalmas változata a rulett játéknak. Ugyanazokkal a játékszabályokkal, mint az európai rulett, de csak 12 szám van a keréken, így szép nyereményt pörgethetsz magadnak.

rulett játék mini kerék

Hogyan játszhatsz ingyenes online rulettet
Az ingyenes online rulettezés olyan egyszerű, mint maga a játék. Olvasd el egyszerű lépéseinket, hogy még ma elkezdhess ingyen rulettezni:

 • Lapozz a legjobb rulettjátékok listáján, és nyomd meg a ‘Játssz ingyen’ gombot.
 • Válaszd ki a zsetonod nagyságát (10 centtől 500 dollárig)
 • Döntsd el, hogy hol szeretnéd megtenni a téteket
 • Nyomd meg a ‘Pörgetés’ gombot, és várd, hogy a golyó landoljon!

Ezek a lépések egyszerűen csak segítenek abban, hogy elkezdhess ingyen rulettezni. Tekintsd meg szakértői útmutatónkat a rulett szabályok megismeréséhez és a legjobb rulett stratégiák kivitelezéséhez.

Rulett játék online bónuszok és promóciók Magyarországon

Még ha eltekintünk is az otthonról való játék kényelmétől, az online rulett szerencsejáték nyújt még egy dolgot, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Lehetővé teszi, hogy igénybe vegye a bónuszok sokaságát a rendszeres és az új játékosok számára. Míg a hűséges ügyfelek kihasználhatják az üzemeltetők előszeretettel osztogatott rendszeres promóciókat, addig a legnagyobb bónuszok jellemzően az új ügyfelek számára vannak fenntartva. Azzal, hogy új tag vagy valamelyik magyarországi rulettoldalon, automatikusan bónuszra vagy jogosult az első befizetésedre.

Ez azt jelenti, hogy azok, akik először töltik fel a számlájukat, a szokásos befizetési bónuszban részesülnek, amely akár a 200%-ot is elérheti. Nagy az esélye annak, hogy az üdvözlő csomaghoz egy szép mennyiségű ingyenes pörgetés vagy más típusú kredit is jár. Ne felejtsd el ellenőrizni, hogy milyen kaszinó fizetési módok jogosultak az adott ajánlatra, mert ez is egy tényező.

A regisztrációs bónuszok az egyik legjobb módja annak, hogy belevágj az online rulett szerencsejátékba, de még így sem tartanak örökké. Ha nem szeretnéd, hogy kifogyj a bónuszokból, győződj meg róla, hogy az üzemeltető rendszeresen kínál új promóciókat. Az alkalmak különbözőek lehetnek – ünnepek, nagyobb események, új játékok bevezetése mind-mind lehetőség. A legjobb kaszinóknak nem kell sok ürügy ahhoz, hogy jövedelmező juttatásokat osszanak ki az ilyen ajánlatok létezésére ébredő ügyfeleknek. Általában opt-in szükséges egy adott promócióra való regisztrációhoz. Ha a feltételek megfelelőek, akkor nyerhetsz ingyenes pörgetéseket, részesedést egy jackpotból, újratöltési bónuszt – amit csak akarsz!

A fogadási követelmények az egyetlen dolog, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, függetlenül attól, hogy milyen promóciót választasz. Minden kaszinóajánlat feltételei között szerepelnek a követelmények. Ahhoz, hogy teljesíteni tudd az ajánlatodat, teljesítened kell ezeket a követelményeket. Általában a feltételek ahhoz kapcsolódnak, hogy a bónuszpénzt, amit kaptál, bizonyos számú alkalommal meg kell játszani. A kapott összeg harmincszorosára vagy akár negyvenszeresére kell fogadnod. Ne felejtsd el ellenőrizni, hogy mi a rulett játék hozzájárulási aránya. Az említett követelmények teljesítésével a már korábban szerencsejáték-számládra jóváírt bónuszpénz kifizethetővé válik.