Ingyenes Játékgépek

Üdvözölünk az ingyenes játékgépek oldalan, az online nyerőgépek csodálatos világában. Itt mindenfele nyerőgép és kaszinójáték játszható, anélkül, hogy egyetlen centet is elköltenél.

A legjobb (és legbiztonságosabb) ingyenes online játékgépek gyűjteményé.

    loading games...

Abban az esetben, ha a játék nem működne megfelelően a kiválasztott készüléken, javasoljuk, hogy próbáld meg egy másik böngészőben – Mi a “Google Chrome” internetes böngészőt ajánljuk mobiltelefon es asztali gép számára is!

Bármilyen eszközön játszhatók: asztali számítógépen, laptopon, okostelefonon, táblagépen, Apple (IOS) vagy Androidon. Nincs szükség regisztrációra, ez egy biztonságos hely a játékhoz – nem használunk felugró hirdetéseket, és soha nem kérjük el az e-mail címedet vagy bármiféle személyes adatot.


Miért bíznak bennünk az emberek a többi ingyenes nyerőgépes webhely felett?

Soha nem spam-elljük a látogatóinkat. Más webhelyek pénzt keresnek azzal, hogy e-mail címeket gyűjtenek és értékesítik marketingcégeknek, ezt mi elutasítottuk! Tudjuk, hogy senki nem szereti, ha zaklatják őket promóciókkal es próbáljak meggyőzni hogy kockáztassa a pénzét a játékgépeken.

Négyes garancia 
  • Nincs szükség letöltésre

Az itt felsorolt összes játékgép (video póker és asztali játékok) azonnal játszódhatóak. A játékhoz csak rákel kattintanod a játszani kivant játékgépre. Néhány másodperc múlva a játék közvetlenül a webböngészőbe töltődik be, a számítógépre nem.

  • Nincs szükség regisztrációra

Soha nem fogjuk kérni, hogy feliratkozz azért, hogy játszhass az ingyenes játékokon. Nincs szükség ilyenekre!

  • Nincsenek előugró hirdetések

Soha nem bombázunk “Pop-Up” hirdetésekkel, igy megzavarás nélkül szórakozhatsz az ingyenes játékgépeken. Szerintünk ezek a reklám módszerek csúnyák, ezért nem használjuk őket.

  • Nincs e-mail kérés és nincs spam

Soha nem fogjuk kérni tőled az e-mail címedet. Mindenki jól tudja mi történik mikor megadja az e-mailt, igaz? “Spamelnek” téged! Nem klassz, ezért nem csináljuk!

Weboldalunk filozófiája mindig is az volt, hogy olyan helyet hozzunk létre, ahol a legjobb ingyenes játékgépeken játszódhasson mindenki, 100% -ban biztonságos környezetben.

Inkább a valódi pénzes játékgépek érdeklik? A legfrissebb információkért és az online kaszinó bónusz ajánlatokért olvassa el KAszino Bonuszok


Mik az ingyenes játékgépek? 

Az ingyenes játékgépek olyan kaszinójátékok, amelyeket online játszhatunk, anélkül, hogy pénzt kellene befizetni. Ingyenes nyerőgépeken online bármikor és bárhonnan játszhatunk, amennyiben van internetkapcsolat. Nincs szükség szoftver letöltésére vagy regisztrációra a játékhoz.

Az online elérhető ingyenes játékok közé tartoznak a video játékgépek, klasszikus játékgépek, 3 tárcsás (kockás es gyümölcsös) játékgépek.

Nyerhetek valódi pénzt ingyenes játékgépeken? 

Az ingyenes nyerőgépek általában nem kínálnak esélyt valódi pénz nyereményre. Néha azonban valódi pénzt is lehet nyerni az elismert online kaszinókban, amikor befizetés nélküli üdvözlő bónusz ajánlatot kínálnak fel. 

Játszhatok ingyenes játékgépeken mobilon? 

Igen. Sok eredeti kocsma-i játékgépet lehet játszani ingyen, bármilyen mobil készülékről. A legnépszerűbb ingyenes mobil nyerőgépek közé tartoznak azok a klasszikusok, amit regén a kocsmákban is meglehetett találni Magyarországon.

iPhone és iPad játékgépek: Hatalmas számú ingyenes játék van az iPhone és az iPad számára. Számítógépes kódot (úgynevezett HTML5) használnak, amelyet az Apple mobil eszközei szeretnek! Kiválóak az ingyenes játékgépek iPhone és iPad készülékek számára.

Az elmúlt években a legjobb szerencsejáték-társaságok keményen dolgoztak azon, hogy játékaik mobilbaráttá váljanak. Tehát most rengeteg játékgépen játszhatunk, amelyeket olyan vállalatok készítettek, mint az IGT, a WMS, a Bally és az Aristocrat.

Android- játékgépek: Több száz ingyenes nyerőgépek játszhat le Android-eszközökhöz. Az összes új nyerőgépes játék (és kaszinójáték is) mobileszközökön nagyon jól működik, beleértve az Android okostelefonokat és a táblagépeket is.