Ingyen poker pénz befizetés nélkül

Ez az oldal a Magyarországrol jelenleg elérhető ingyen poker pénz és befizetés nélküli freeroll poker versenyek útmutatójaként szolgál. Az ingyenes pókertőkék és a befizetés nélküli pókerbónuszok lehetőséget adnak arra, hogy valódi pénzért játszhass online pókert és bankrollt építhess anélkül, hogy saját pénzedet kockáztatnád.

Az alábbiakban megtudhatod, hogy mely online pókeroldalak kínálják a legjobb és legmagasabb ingyenes pókertőkét.

poker oldalBefizetés nélküli bónuszFELIRATKOZÁS
GG PokerHeti $2.5 (Napi Freeroll versenyek)
Fizess be 20$-t – Szerezz 50$ ingyen
BÓNUSZ IGÉNYLÉSE
888 Poker$8 Ingyen kezdőtőkeBÓNUSZ IGÉNYLÉSE

Mit jelent a No Deposit Poker bankroll?
Az ingyenes pókertőkék, más néven No Deposit Poker Bonus vagy No Deposit Poker Bonuses az online pókertermek egyik leghatékonyabb marketing eszköze. Az online pókervilágban nagy a verseny, és a pókeroldalak célja manapság elsősorban az új játékosok bevonzása, ami pénzbe kerül.

Az ingyenes pókerbónuszok logikája az, hogy ennek a pénznek egy részét közvetlenül a potenciális ügyfélnek adják, ahelyett, hogy reklámra vagy más marketingformákra fordítanák. Mivel az új játékos azonnal elkezdhet játszani, ezzel egyidejűleg pedig rake-et fizet az online pókeroldalnak, a befizetés nélküli bónuszok refinanszírozhatók.

Hogyan gyűjtsünk ingyen póker pénzt?
Az ingyenes póker bankrollok gyűjtése nagyon egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe. Mint fentebb említettük, mindössze annyit kell tenned, hogy a fenti táblázatban a „BÓNUSZ IGÉNYLÉSE” gombra kattintasz, regisztrálsz az adott online pókerteremben, és az ingyenes pókertőkét jóváírják a számládon.

Az ingyenes pókertőkére és a befizetés nélküli pókerbónuszokra csak egy korlátozás vonatkozik: Kizárólag új játékosoknak szólnak!

Ha már van számlád ennél az online pókerteremnél, akkor sajnos már nem vagy jogosult az ingyenes pókertőkére.

Játssz póker freeroll veresenyeket befizetés nélkül

Mint korábban említettük, egyfajta üdvözlő bónusz, amit egy pókeroldaltól kaphatsz, egy vagy több belépőjegy az adott oldal freeroll versenyeire. Ezeken a bajnokságokon ingyenesen lehet részt venni, és általában az oldal egy bizonyos összeggel járul hozzá a nyereményalaphoz.

Ezek a jegyek általában különállóak a tényleges befizetés nélküli bónusz kreditektől, amelyeket kapni fogsz. Győződj meg róla, hogy elolvastad az üdvözlő ajánlatod apró betűs részét, azonban gyakori, hogy az oldalak egyszerre mindkettőt kínálják.

Az új játékosoknak szóló freerollok gyakran csak olyan játékosokra korlátozódnak, akik újak az oldalon. Általában csak akkor vehetsz részt a versenyen, ha új ügyfélként jelentkezel.

Ezzel együtt a freeroll versenyen való játék egy kicsit egy kétoldalú dolog. Az egyik oldalról ez egy ingyenes lehetőség néhány valódi dollárra, ezért a legjobb tudásod szerint kell játszanod, hogy megpróbálj megszerezni egy kis pénzt a nyereményből.

Mivel azonban a részvétel ingyenes, sok játékos nem veszi túl komolyan, és meglehetősen könnyelműen játszik. Számíts arra, hogy a freerollok során gyakoriak lesznek az all-inek és a nagy kockázatú játék. Ennek következtében arra is számítani kell, hogy az ilyen típusú versenyeken a szerencsefaktor magasabb, mint más versenyeken.

A lényeg azonban az, hogy az egyetlen dolog, amit feladsz a játékra, az az időd. Ha van időd arra, hogy kihasználj egy ingyen poker pénz bónuszt , akkor érdemes megtenned.