LV BET promóciós kód – 2500Ft befizetés nélküli Sportfogadás bónusz

Az LV BET promóciós kód sportfogadásra exkluzív bónusz a Magyarországon tartózkodó játékosok számara. Minden új és régi játékos igényelheti a 2500 Ft befizetés nélküli bónuszt sportfogadásra a “LOVE2500BET” promókódot kell beírni a Profil-Promóciós kód rubrikába. Iratkozás/Belepés után kell beírni a kódot, nem iratkozás közben.

🔴 30/01/2023 Az LV BET megszünteti sportfogadási tevékenységét a magyar piacon. Felhívjuk a figyelmed, hogy az LV BET Casino továbbra is aktív márka marad, ahol befizetés nélküli bónuszok vehetők igénybe.

LVBET promóciós kód 2500Ft  befizetés nélkül

LV BET promóciós kód – sportfogadás bónusz feltételei

Magyarországon elő LV BET ügyfelek, akik betöltöttek a 18+ évet igényelhetik a 2500Ft befizetés nélküli bónuszt, csak sportfogadásra érvényes!

A promóció 2023.01.10. 23.59 óráig érvényes. Minden játékos csak egyszer veheti igénybe a promóció ideje alatt.

A bónuszt azonnal jóváírjak a játékos sportfogadási fiókján. A 2500 Ft ingyen bonuszt legalább 10x kell megjátszani kombinációs fogadáson. A kombinált szorzó legalább 2.00 kell legyen, a fogadási követelményeket aktiválás után 5 napon belül teljesíteni kell.


Ha a sportfogadás nem a te szakterületed akkor is szerezhetsz befizetés nélküli promóciós kódot az LV BET kaszinóhoz.

Szerezz ingyen pörgetéseket nyerőgépes játékokra az LV BET kaszinóba. Itt találod meg a jelenleg érvényes promóciós kódot => Üdvözlő bónusz befizetés nélkül